Bli med på frokostmøte på Clarion Hotel Oslo mandag 27. mars! Fokuset vil være på hvordan øke topplinjen for din bedrift, og samtidig øke attraktiviteten til en destinasjon?

Velkommen til HSMAI's frokostmøte mandag 27. mars 2023, fra kl. 08:30 til kl. 10:30 på Clarion Hotel Oslo. Vi gleder oss til å samle bransjefolk fra hotell og reiseliv for å lære og delta i diskusjoner om hvordan øke topplinjen for din bedrift, og samtidig øke attraktiviteten til en destinasjon?

Vi kommer bl.a til å høre fra Mikael Forselius, administrerende direktør i 62°NORD Hotels & Adventures, og Anders Buchardt fra ABInvest. De vil dele sine erfaringer og innsikter i hvordan de har arbeidet for å bygge opp destinasjoner, og det som må til for å gjøre en destinasjon mer attraktiv. De vil også se på inntekstrømmer, paketering, prising og mer.

Arrangementet vil holdes i et format som gir deltakerne en sjanse til å nettverke og engasjere seg med likesinnede fagpersoner innen bransjen.

Dette er også en gyllen mulighet til å få verdifulle innsikter og ideer fra noen av bransjens beste på destinasjoner.

Arrangementet er gratis for HSMAI-medlemmer!

HSMAI kommer til å arrangere minst seks lokale arrangementer i Norge, i tillegg til Connecting Future Leders, MEB og Awards. Har du spørsmål om medlemskap? Kontakt oss på [email protected].

About HSMAI Region Europe

HSMAI - Hospitality Sales and Marketing Association International - is a global organization founded in the US in 1927. HSMAI Region Europe is the European arm of the organisation.

Vision

HSMAI Europe aims to be a key influencer, pioneer and the go-to industry resource for professional development, commercial strategies and sustainability in the hospitality, travel and tourism industry.